Over ons

Maak kennis met onze organisatie en onze specialisten.

  • Professionals staan voor u klaar

  • Raak weer in topconditie

  • Wij zijn er voor u 

RevaCure biedt multidisciplinaire trajecten aan voor de gevolgen van uiteenlopende trauma’s. Dit kunnen kleinere letsels zijn zoals hand- of polsletsel, met soms ingrijpende gevolgen, maar ook gevolgen van grote (auto)ongevallen. In dat geval kan er sprake zijn van botbreuken of letsel aan gewrichten en spieren. Afhankelijk van het ongeval kunnen er complexe, tijdelijke en/of blijvende beperkingen ontstaan.

RevaCure Revalidatie biedt programma’s aan waarbij het hoofddoel weer functioneren bij dagelijkse activiteiten, werk of dagbesteding is. Wij hebben standaard programma’s die zijn opgesteld voor veel voorkomend letsel trajecten, maar elk traject is ook uniek en persoonsgebonden. Wij luisteren altijd naar de wensen van de belanghebbenden en geven het traject dusdanig vorm. Dit leidt tot een op maat gemaakt behandelplan.

Wij werken veel samen met verschillende partners. Waaronder letseladvocaten, arbeidsdeskundigen en ziekenhuizen. Wij bieden de revalidatietrajecten aan op twee locaties in Rotterdam. Onze revalidatiecentra beschikken over alle faciliteiten voor een optimale leeromgeving.

Onze visie

Herstel van het individu zit in zichzelf. Het aanwakkeren van het vertrouwen op de eigen kracht is essentieel om herstel te vormen. Daarbij is het aanbieden van gepaste therapie en behandeling voor ons als zorgaanbieders een niet te missen kans om het optimale herstel te kunnen bewerkstelligen.

Team

Ons RevaCure-revalidatieteam bestaat uit:

  • Zorg regisseur
  • Fysiotherapeut
  • Herstelcoach
  • Psycholoog
  • Re-integratie specialist
  • Diëtist

Niet-objectiveerbare lichamelijke, emotionele en cognitieve klachten zijn een vaak voorkomend probleem na een ongeval.

Samen in ons team van medici, fysiotherapeuten, psychologen en werkcoaches pakken we deze problemen aan, waarbij wordt uitgegaan van de kracht die de cliënten in zich hebben. Deze kracht wordt op de juiste manier uit het onderbewuste gehaald. Hier gebruikt RevaCure Revalidatie bewezen wetenschappelijke methodes voor.

RevaCure behandelplan

Elk behandeltraject is uniek waarbij de frequentie van de sessies kan afwijken gezien de hulpvraag en het persoonlijk leerproces.

RevaCure Revalidatie

Wij staan als team klaar om u te helpen herstellen.

Lees meer over ons

(Her)ken uzelf en de oorzaak van uw klachten

Gericht op kennis en inzicht van uw specifieke klachten en belemmeringen.

Toepassen in uw dagelijkse leven

Het geleerde wordt een onderdeel van uw dagelijkse bezigheden.

Zelfstandigheid activeren

Hierin wordt de regie overgedragen aan u en treden wij meer naar de achtergrond.

Meld je aan voor

Een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We leren je graag kennen en vertellen je alles over het programma en de werkwijze

Stel een vraag
Kennismakingsgesprek

Ma – vr | 09.00 – 17.00
010 3163110

Gratis kennismakingsgesprek
Meld je aan

Stuur je vraag naar
info@revacure.nl